Velkommen i Kolding Børne- og Ungdomsfilmklub 2019/2020

Så er der ikke længe til en ny sæson starter, og vi byder nye som gamle medlemmer velkommen til Filmklubben. Vi har sammensat spændende programmer med sjove, spændende, sørgelige, uhyggelige film til jer!

Vi prøver at sammensætte programmerne til grupperne, så der er nye og ældre film. Måske film som ikke kommer forbi biografen i Kolding. Vi viser film, som underholder jer og giver noget at tænke over i skolen, hverdagen eller sammen med familien.

Vi tilbyder i år 5 film for kr. 160 + gebyr og har filmvisning i oktober, november, december 2019, januar og februar 2020.

Klubbens formål er at arrangere filmforevisninger for skoleelever i Kolding kommune. Arbejdet vi udfører er ulønnet.

Husk man kan altid vælge sig ned i en yngre gruppe, men ikke op til en gruppe for ældre klasser.

Forældre og bedsteforældre er meget velkomne til at købe et medlemskab sammen med barnet.

Vi ses til oktober, vi glæder os.

Kolding Børne- og Ungdomsfilmklub

Hold 1