Film i oktober

Hold 1

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn
Den 6., 7. og 9. oktober fra kl. 15.45
Den 10. oktober fra kl. 9:30

Hold 2

Jeg er William
Den 6., 7. og 8. oktober kl. 16.15
Den 9. oktober kl. 10.00

Hold 3

Valhalla
Den 6. og 7. oktober kl. 16.15

Velkommen i Kolding Børne- og Ungdomsfilmklub 2021/2022

Vi byder nye som gamle medlemmer velkommen til Filmklubben. Vi har sammensat spændende programmer til vores tre hold, Filmene er sjove, spændende, sørgelige, og lidt uhyggelige film!

Vi prøver at sammensætte programmerne til holdene, så der er nye og ældre film. Måske film som ikke kommer forbi biografen i Kolding. Vi viser film, som underholder jer og giver noget at tænke over i skolen, hverdagen eller sammen med familien.

Vi tilbyder i år 5 film for kr. 160 + gebyr og har filmvisning i oktober, november, december 2021, januar og februar 2022.

Klubbens formål er at arrangere filmforevisninger for skoleelever i Kolding kommune. Arbejdet vi udfører er ulønnet.

Husk man kan altid vælge sig ned på en yngre hold, men ikke op på et hold for ældre klasser.

Forældre og bedsteforældre er meget velkomne til at købe et medlemskab sammen med barnet.

Medlemsskaberne sælges efter "først til mølle-princippet" og der kan ikke reserveres pladser. Der kan kun tegnes medlemsskab for en hel sæson og der sælges ikke billetter til enkelte film.

Vi ses til oktober, og vi glæder os.

Kolding Børne- og Ungdomsfilmklub

Hold 1: 0. klasse • 1. klasse • 2. klasse