Filmene til Micro er hyggelige børnefilm, hvor alle taler dansk. De sjove og ikke alt for uhyggelige. Filmpakke 1
Onsdag den 5/10 kl. 15.45
Sallies historier – Min onkel og min onkels nye hund - en historie om en ganske anderledes hund.
Tigre og Tatoveringer handler om Maj som bor hos sammen med sin onkel Sonny, der er tatovør. De kommer i problemer og må flygte og møder alfer, nisser og en cirkusfamilie.
Filmpakken 2 indeholder 3 små film
Onsdag den 2/11 kl. 15.45
Sallies historie - Derfor prutter man.
Agerndrengen En lille pige laver figurer ud af agern. Hun taber en i græsset - den lille agerndreng. Han vil gerne lære verden at kende, men først må han lære at gå.
Hvor ligger Juleland? Et vindpust fører den lille nisse Karl Ludvig væk fra sit trygge hjem - langt ud i den store, skræmmende verden udenfor.


Filmpakken 3 indeholder 6 små julefilm
Onsdag den 30/11 kl. 15.45
Om alt muligt lige fra uartige drenge, hundehvalpe i snestorm, drillenisser på bondegården, gaver, overraskelser og kælketure med masser af snevejr.
Vitello køber en vidunderlig julegave, Snowys jul, Jul på gården, Lillefinger - Min bedste ven, Gaven og Snevejr.Cykelmyggen og minibillen
Onsdag den 11/1 kl. 15.45
Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Der opstår problemer blandt artisterne i cirkus og Mini stikker af, fordi han bliver mobbet af Loppepigen Miranda. Vennerne står sammen til sidst og redder forestillingen.

Yakari på store eventyr
Onsdag den 1/3 kl. 15.45

Indianerdrengen Yakari er en eventyrlysten dreng, der sammen med sine venner øver sig i at blive en rigtig kriger. Yakari er på udkig efter en helt særlig hest, som bliver kaldt for Lille Torden. Lille Torden har ingen kunnet fange, men Yakari sværger, at netop den hest skal blive hans.