Hvordan køber jeg medlemskort til filmklubbens forestillinger? Du køber medlemskab hos www.billetten.dk. Husk at det er barnets navn, der skal stå på medlemskortet.

Hvordan får jeg fat i medlemskortet? Medlemskortet sendes med posten mod betaling af porto.

Hvilken gruppe skal jeg købe medlemskab til? Afhængig af alder vælger du: Gruppe A: 0. - 3. kl. Gruppe B: 4. – 6. kl. Gruppe C: fra 7. kl.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt eller mistet mit medlemskort? Henvend dig til billetten.dk.

Kan jeg give mit medlemskort til en anden, hvis jeg ikke kan komme? Nej, dit medlemskort er personligt, og det kan ikke udlånes til andre.

Kan forældre dele et medlemskort? Ja, forældre kan skiftes til at bruge medlemskortet.

Må jeg komme en anden dag i ugen, hvis jeg er forhindret på dagen? Hvis du uheldigvis er forhindret i at komme den ugedag, du har købt medlemskort til, kan du forsøge at møde op en anden dag i fremvisningsperioden. Her skal du henvende dig til en vagt fra filmklubben, der kontrollerer, at dit navn er på medlemslisten. KUN, hvis der er plads i salen, kan du få lov til at komme ind og se filmen. Du kan altså ikke være sikker på, at dit medlemskort giver adgang til en anden fremvisningsdag.

Kan man købe en billet til en enkelt forestilling, hvis man gerne vil have en anden med? Nej, man kan ikke købe en enkelt billet, kun medlemskab.

Må forældre gå med ind i salen, hvis de ikke har medlemskort? Forældre må gerne kortvarigt følge mindre børn ind i salen og hjælpe dem med at finde sig til rette, så længe det er nødvendigt og forlade salen inden filmen starter. Husk drikkevarer og slik skal købes, inden filmen starter. HUSK at komme i god tid.

Skal børnene have medlemskortet med ind i biografen? Når medlemskortet er vist ved indgangen, er det helt ok, at forældre tager medlemskortet med sig, så det ikke bliver væk i biografens mørke.

Hvornår kan jeg komme ind i salen? Et kvarter før filmen starter, åbner vagterne. Hav dit medlemskort klar, vis det og gå stille ind i salen.

Hvorfor skal vi stå og vente til et kvarter før forestillingen starter? Klubben har en aftale med biografen om, at der først åbnes til biografsalene 15 minutter før filmen starter.

Hvilke krav er der til opførsel i filmklubben? Du går roligt ind i biografen og finder hurtigt en plads. Du sidder stille både inden filmen starter og under filmen. Det er strengt forbudt at komme i nærheden af salenes lærreder, der er særdeles kostbare.

Må man sende/modtage sms’er under filmen? Nej, din mobil SKAL være slukket under filmen (ikke på lydløs), så lyde og lys fra mobiltelefoner ikke generer andres film-oplevelse. Hvis du har behov for at benytte din telefon under filmen, skal du gå uden for salen imens. Dette gælder også voksne!

Hvad må du spise og drikke under forestillingen? Mad- og drikkevarer købt i biografens café må nydes under forestillingen.

Må medlemmerne have slik med hjemmefra? Nej, efter biografens ønske, kan der købes slik i cafeen. Biografen kan inddrage medbragt slik og drikkevarer, og vil udlevere det efter filmen.

Hvordan får man fat i glemte ejendele? Filmklubbens vagter tjekker biografsalen for glemte sager. Du kan henvende dig til vagterne eller i biografen, hvis du skulle være så uheldig at have glemt noget i salen.

Hvem kan man kontakte, hvis svaret ikke findes her? Se under "Om os, bestyrelsen" på klubbens hjemmeside.

Kan dit barn tåle at se alle filmene på programmet? Programmet rummer en række film i forskellige genrer, som filmklubbens bestyrelse har udvalgt og fundet egnet for alderstrinnet. Det er forældrenes ansvar at vurdere, om det enkelte barn kan tåle at se hver enkelt film.