Eventyr, kærlighed og spænding for større børn og unge. Få en god oplevelse på det store lærred sammen med vennerne 

  Ghostbusters Afterlife
6/10
En enlig mor med to børn flytter til en lille by, hvor hun har arvet en gammel og forfalden gård. I laden står en gammel, men meget speciel bil. Snart opdager de, at de har forbindelse til de originale Ghostbusters - og at børnenes bedstefar efterlod dem en hemmelig arv.

  Coda
3/11
'CODA' står for Child of Deaf Adults, altså børn af døve forældre. Filmen er en engelsksproget genindspilning af den fantastiske franske film  Familien Bélier fra 2014 og den kombinerer det søde med det humoristiske og det dramatiske.

  Free Guy
1/12
Bankmanden Guy lever lykkeligt i byen Free City, hvor han lever et dejligt liv syntes han. En dag opdager han, at han faktisk blot er en baggrundsfigur i et videospil, og at udviklerne af hans verden nu truer med at lukke spillet. Filmen er virkelig en gave til dem som elsker fede effekter og sjove kommentar.

  Comedy Queen
12/1
Den 13-årige Sasha vil være standupkomiker, så hun kan få sin far til at le, fordi han græder i badet, når han tror, at ingen kan høre ham. I hjemmet vækker alt minder om mor, som ikke længere lever, og lige bag øjnene brænder de livsfarlige tårer.

  Love og monsters
23/2
Syv år efter monsterapokalypsen har Joel sammen med resten af menneskeheden levet under jorden lige siden gigantiske væsner overtog kontrollen over jorden. Han og nogle venner begiver sig nu ud på en lang rejse for at finde den kvinde, han elsker.